Klachtenregeling

Alle fysiotherapeuten die werkzaam zijn bij FysioCentraal, maar ook het ondersteunend personeel, doen hun uiterste best om u zo goed mogelijk te helpen. Toch kan het voorkomen dat u om welke reden dan ook niet tevreden bent over een behandeling, bejegening of situatie. Dan is het goed om dit bespreekbaar te maken, in eerste instantie bij de behandelend fysiotherapeut. Hiermee helpt u zichzelf, maar ook andere cliënten en wellicht ook ons om onze kwaliteit naar een nog hoger niveau te tillen.

Indien het gesprek met uw behandelend fysiotherapeut niet naar tevredenheid verloopt, of indien de klacht niet verholpen wordt, dan is de volgende stap om contact op de nemen met de eigenaar van FysioCentraal, Ruud Bröcheler en Karlijn van den Berg. Hij/zij kan dan in overleg met u de klacht en de afhandeling daarvan evalueren en indien nodig het beleid bijstellen.

Indien deze twee stappen voor u niet leiden tot een bevredigende oplossing, dan is het altijd nog mogelijk een officiële klacht in te dienen. Hiervoor neemt FysioCentraal deel aan de klachtenregeling van de beroepsgroep voor fysiotherapeuten via het KNGF. U dient de klacht schriftelijk in te dienen.

Door op de volgende link te klikken kunt u een klacht indienen:

KNGF_meldformulier_klachten.pdf (defysiotherapeut.com)

Namens FysioCentraal.

FysioCentraal
Nobelstraat 47 
6411 EK Heerlen

Tel 045 – 571 34 25
info@FysioCentraal.com

Openingstijden 
Maandag: 08.00 – 18.00 uur
Dinsdag: 08.00 – 18.30 uur
Woensdag: 08.00 – 18.00 uur
Donderdag: 08.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 08.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 08.00 – 12.00 uur

Wij zijn ook op zaterdag geopend! 

Gesloten op:
Nieuwjaarsdag,
Carnavalsmaandag,
Paasmaandag,
Koningsdag,
Hemelvaartsdag,
Pinkstermaandag,
1e en 2e kerstdag